Лъв -->Харизматичен, доминантен и винаги във форма, мъжът Лъв е

...
 Лъв -->Харизматичен, доминантен и винаги във форма, мъжът Лъв е
Коментари Харесай

Четирите мъжки зодии разбивачи на женски сърца

 

Лъв
-->
Харизматичен, доминантен и постоянно във форма, мъжът Лъв е един от най-привлекателните знаци на зодиака. Те знаят по какъв начин да бъдат център на вниманието и да изградят мощна връзка с дамите. Може да провокира възхищението на всяка една жена, а това е пътят към нейното сърце.

Скорпион

Скорпионът не е за всекиго. Те са интензивни и загадъчни, само че това може да бъде извънредно привлекателно за дамите. Мъжът Скорпион знае по какъв начин да сътвори работеща връзка с дамата, които са любопитни за живота, или тя да бъде загадка. Те са интуитивни и схващат какво дамите желаят, до момента в който схващат и по какъв начин да кажат всичко, което би трябвало да знаете. По този метод, те умеят да разчитат и най-дребните сигнали в държанието на дамата и да се настройват по отношение на тях.

Риби

Рибите също са доста чувствителни и деликатни. Мъжът Риби има качества, които дамите търсят в евентуалния им сътрудник. Те демонстрират схващане, другари и хубост към живота. Мъжете Риби са със блян към артистични и деликатни преживявания и демонстрират една непозната страна от живота. Това провокира въображението на всяка жена и попада в техния свят.

Водолей

Водолеите знаят по какъв начин да бъдат занимателни и новаторски. Те са сложни и интелектуални, което може да бъде доста привлекателно за дамите. Мъжът Водолей е доказателство, че не е належащо да имате съответен метод на живот или да сте известни,за да сте привлекателни. Те знаят по какъв начин да основат работеща връзка, която може да бъде по едно и също време заобикаляща и огромна тайнственост.Умеят да разсмеят всяка една жена и по този си обезпечават най-прекият път към нейното сърце. Най-важното, което мъжът може да направи с цел да покори женско сърце, е да бъде изтънчен, деликатен и да намира метод да бъде друг. Независимо дали сте Лъв, Скорпион, Риби или Водолей, има нещо за всяка жена в тези зодии. Така че, в случай че търсите нов сътрудник или просто желаете да усъвършенствате опциите си за запознанства, знаете кои са четирите най-привлекателни мъжки зодии. Това не значи, че другите зодии не могат да провокират мощни усеща у дамите, просто тези четири са изключително сполучливи в това.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР